29. listopadu 2010

Stargate Atlantis Adventures

Chtěl bych zde představit projekt, na kterém se podílím jako hlavní grafik. Jedná se o freeware pc hru na téma seriálu Hvězdná brána Atlantida. Bude to multiplayerová hra s prvky RPG a FPS, žánr by se tedy dal označit asi jako MORPG FPS (opravdu záměrně nepíšu MMO, protože půjde spíše o hru pro menší počet hráčů na jeden server). Hra je ve vývoji již téměř rok a za tu dobu bylo vytvořeno mnoho modelů.

Více o hře samotné se dozvíte na webu www.sgaa.tode.cz. Z hlediska grafiky se na hře podílí v současné době 8 grafiků, včetně concept-artistů, ve finální verzi plánujeme celkem 11 planet, tedy 11 rozdílných zajímavých prostředí. Hra běží na Unreal engine 3, který zajišťuje kvalitní zobrazení grafiky, velmi snadné skriptování a rychlý vývoj.



Pokud byste chtěli pomoci při vývoji této hry, neváhejte a ozvěte se na e-mail drahonovsky.tomas(zavinac)gmail.com, podmínkou je minimální věk 18 let. Pokud je to možné, zašlete také ukázky svých předchozích prací. V současné době hledáme především animátora.

Žádné komentáře:

Okomentovat